söndag 6 juli 2008

Hit vill jag...

...resa. Det är klostret Monte Cassino beläget på ett berg med samma namn i Italien. Klostrets historia har präglats av krig och plundringar på grund av sitt strategiska läge. Senast det blev mer eller mindre jämnat med marken var under andra världskriget då amerikanerna fällde 435 ton spräng- och brandbomber över klostret och dess omgivning.* 

Jag har sett lite bilder på nätet och det ser fantastiskt vackert ut. Det är något speciellt med att besöka historiska platser. 

Status
Gör: 
Zappar meningslöst på TV. Det finns INGENTING att titta på en söndag eftermiddag. Våra public service-kanaler visar antingen en föreläsning av en kille som satt upp en plan och genomfört något, fotboll vad det verkar. Programmet heter Talarna i 24 Direkt. Eller så kan jag kika på testbilden (den där runda med massa rutor i olika färger) och lyssna på en pianokonsert. Ettan och Tvåan mina damer och herrar! Och detta ska man betala för? Är detta public service? Är detta ett brett utbud av program för hela svenska folket? De andra kanalerna erbjuder föga mer. De visar tramsiga ordleksprogram, jobbiga matlagnigsprogram med Ernst eller repriser på serier jag redan sett.
Äter: Ingenting alls. Småätning tillhör det förgångna. En ny tid och en ny kropp är på gång.
Senast inkomna mail: Spam från någon filur i USA utan liv som skickar mig länkar där jag köpa viagra eller ta lån utan ränta. Njae... I choose neither.
Senast inkomna SMS: Vadårå, dom är ju så trevliga,  och så fint klädda...
Senast skickade SMS: 
Jo väldigt...
Dagens projekt: Att ta mig ut på en power walk och flytta hem mina prylar till mig själv.

*Enl någon nisse utan liv som lagt ut info på Wikipedia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar